17. Щодо передплати інформаційно-правового бюлетеня “Офіційний вісник України”

photo 

З метою підвищення правової обізнаності та професійної грамотності серед працівників юридичних служб органів місцевого самоврядування, центральних територіальних органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій, а також представників нотаріату та адвокатури доводимо інформацію щодо можливості здійснити передплату інформаційно-правового бюлетеня “Офіційний вісник України на ІІ півріччя 2016 року.

Зазначене видання є незамінним джерелом отримання інформації щодо діючого законодавства України, можливістю своєчасно отримувати інформацію про новели та зміни, які відбулися у чинному законодавстві, що у подальшому сприятиме наданню на високому професійному рівні правової допомоги населенню.

В Указі Президента України від 13.12.1996 № 1207/96 “Про опублікування актів законодавства України в інформаційному бюлетені “Офіційний вісник України”, звертається увага керівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій на необхідність забезпечення своїх працівників інформаційним виданням “Офіційний вісник України”.

З цією метою, передплату бюлетеня на ІІ півріччя 2016 року можна здійснити у всіх поштових відділеннях, а також передплатних агенціях за такими передплатними індексами:

  • “Офіційний вісник України” в журнальній формі: передплатний індекс – 40433.

Звертаємо увагу, що є можливість передплатити електрону версію видання (на CD-диску) за передплатним індексом – 48345 або придбати бюлетень “Офіційний вісник України” безпосередньо у відділі збуту ДП “Українська правова інформація” за адресою: 01601, м. Київ-601, пров. Рильський, 8а, тел.: (044)278-00-74.

 

Відділ систематизації законодавства,

правової роботи та правової освіти управління

реєстрації нормативно-правових актів,

правової роботи та правової освіти

Головного територіального управління

юстиції у Донецькій області

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

вверх