25. Увага! В Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області для заявників з питань державної реєстрації громадських формувань та друкованих видань працює «гаряча» телефонна лінія!

Головне територіальне управління юстиції у Донецькій області повідомляє, що у відділі державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації створено пряму телефонну «гарячу» лінію.

Громадяни, які бажають отримати телефонні консультації з питань державної реєстрації громадських об’єднань, професійних спілок та їх організацій, структурних утворень політичних партій та інших громадських формувань, а також друкованих засобів масової інформації, можуть звернутись на пряму «гарячу» лінію щосереди з 9.00 до 16.00 (перерва з 12.00 до 12.45) за телефоном у Краматорську (06264) 4-25-00.

Звертаємо увагу, що роз’яснення надаються, в тому числі, щодо порядку приведення статутних документів неприбуткових організацій у відповідність до вимог Податкового кодексу України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 № 440 «Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру».

 

 

Відділ державної реєстрації

друкованих засобів масової інформації

та громадських формувань

Управління державної реєстрації

Головного територіального управління

юстиції у Донецькій області

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

вверх