58. ЮСТИЦІЯ ДОНЕЧЧИНИ ЗАПРОШУЄ НА СТАЖУВАННЯ МОЛОДИХ ЮРИСТІВ

Головне територіальне управління юстиції у Донецькій області запрошує молодих фахівців у галузі права пройти стажування на базі одного із структурних підрозділів.

Міністерство юстиції України та його територіальні органи є флагманами  у залученні молодих правників до розбудови правової, демократичної та сучасної системи державного управління.

Звертаємо увагу, що діяльність органів юстиції безпосередньо пов’язана з реалізацією прав та законних інтересів громадян – саме органи та установи юстиції забезпечують реєстрацію актів громадянського стану (народження, шлюбу, смерті тощо) та нормативно-правових актів органів державної влади та місцевого самоврядування (рішень, розпоряджень, наказів тощо), здійснюють примусове виконання судових рішень та рішень інших органів.

Стажування в органах юстиції дозволить молоді, яка нещодавно завершила навчання за спеціальністю «Правознавство» або продовжує навчатись на юридичних факультетах ВНЗ, отримати практичний досвід роботи в державному органі, застосувати отримані знання на практиці, усвідомити правильність вибору професії юриста та розглянути перспективу кар’єри державного службовця.

Вважаємо за необхідне зазначити, що особи, які пройшли стажування демонструють більш високий рівень знань, вмінь та навичок в професійній діяльності, що дозволяє їм успішно проходити конкурсні відбори на зайняття вакантних посад державної служби в системі орачів юстиції.

Особи, які бажають пройти стажування в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області можуть подати анкету особисто або скористатись електронним сервісом Міністерства юстиції України, який доступний за посиланням  https://online.minjust.gov.ua/sotsialnyj-lift/.

 

 

 Управління персоналу

Головного територіального

управління юстиції у Донецькій області

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

вверх